Evenimente

15
Sep
2012

Smirnoff Party

Va asteptam Sambata 15 septembrie la Smirnoff Party.La 2 sticle de Smirnoff cumparate primiti 1 gratis.Masa cu cea mai mare consumatie primeste shot-uri din parte... citeste tot »

14
Sep
2012

Hip-hop party

Daca iti plac hiturile hip hop te asteptam in fiecare vineri seara in Club Art la cea mai tare petrecere unde muzica si dansul tin in picioare toata seara. Minim ... citeste tot »

13
Sep
2012

Noapte retro

Art Club te asteapta Joi, 13 septembrie 2012, la Retro Party, cu muzica si cu atmosfera clasica la care ne gandim cu totii cu nostalgie.  Moda veche nu o sa moara... citeste tot »

01
Sep
2012

House party

O petrecere in stil Art Club la care se va dansa pe masa, pe sub masa si chiar pe bar daca va tine. Avem oferte speciale la pachetele de alcool asadar va ramane d... citeste tot »

30
Aug
2012

Oldies but Goldies Party

Muzica adevarata nu moare niciodata la Art Club.In fiecare joi te invitam sa retraiesti alaturi de noi atmosfera anilor '80.O super pertecere cu muzica veche, cel... citeste tot »

25
Aug
2012

Deschiderea oficiala

Va asteptam sambata seara pentru deschiderea oficiala a clublui Art din Rasnov. Noi punem la bataie muzica si bautura, iar pe voi va asteptam cu spirit de petrece... citeste tot »

Xander Advertising